Om AB Properties

AB Properties grundades 2011  och har sedan dess vuxit i takt med bostadsmarknaden för att tillgodose moderna människors behov av innovativt boende. 

En effektiv och innovativ projektorganisation

Det hela handlar om att skapa rätt boprodukt på rätt plats till rätt kund. Varje projekt i AB Properties startar med en noggrann analys av närområdets möjligheter samt kundernas behov och önskemål. Våra kunder måste känna trivsel och trygghet i våra bostäder.

Efter analysen kommer våra arkitekter in bilden. Våra kunder är mycket medvetna om design och kvalitet. Vi måste bygga hus med tidlös design och högsta funktion. Dagen boendekalkyler tolererar inga ineffektiva ytor eller överflödig lyx. Kök, bad- och sovrum måste ge en gedigen känsla av trivsel och komfort. Och fastighetens design ska smälta in närområdets struktur och unika kvalitéer.

 

Utvalda lokala anläggare, snickare och underleverantörer borgar för kunnande och kvalitet

Kompromisslös kvalitet är vårt ledord i hela vår produktionsprocess. Vi har valt ut ett antal lokala underleverantörer som väl matchar våra krav på finish och kvalitet. Vi besiktigar löpande alla arbeten och eventuella avvikelser justeras omgående. Hela vårt koncept bygger på vår lokala kunskap om marknadens behov så vi har stor nytta av våra underleverantörers erfarenheter och kunnande om Stockholmsregionen.

 

Förstudier och tidlös design minimerar kundernas behov av att göra tillval

En kostnadsdrivande faktor i all nyproduktion är hantering och installation av kundens tillval vad gäller t.ex. kök, ytskikt och badrum. Vi har valt en annan väg. Vi lägger oss redan i basprodukten på en mycket hög nivå. Detta gör att våra kunder inte behöver göra uppdateringar genom fördyrande tillval. Alla spar tid och vi får nöjda kunder.  En annan konkurrensfördel är att allt i lägenheten är platsbyggt och målat på plats. Platsbyggd förvaring är mycket effektivt och något vi ser att alla sätter stort värde på.

 

Rätt mäklare på rätt projekt

Till sist handlar det om att genom kunskap och information presentera våra nybyggda bostäder för marknaden. Vi har ett mycket gott samarbete med några utvalda mycket seriösa mäklare som t.ex. Bo Lundvall och Son. Deras lokalkunskap samt erfarenheter av vår nyproduktion är en avgörande faktor för att få nöjda kunder. Att få en kund som trivs i våra bostäder, att kunna skapa det goda boendet det absolut viktigaste för oss som jobbar på AB Properties.

 

Affärsidé

Genom närhet till kunder och marknad och en effektiv projektorganisation erbjuda platsbyggda parhus, radhus och flerbostadshus med tidlös design och högsta kvalitet i trygga och väletablerade områden.

Mål för företaget

Med ständig utveckling och förbättring samt stabil tillväxt i södra Stockholm skapar vi ett välkänt och starkt varumärke på bostadsmarknaden.

Visionen

Regionens ledande bostadsproducent vad gäller design och kvalitet.